Stalen Kozijnen en Deuren

Wat wij in de afgelopen jaren voornamelijk steeds vaker zijn gaan doen is het afkitten van stalen deuren en puien, zowel binnen- als buitenpuien in woningen, kantoren en monumentale panden. Het gaat dan voornamelijk om het afkitten in de zogeheten “stopverflook”.

Dit heeft het aanzicht als de stopverf van vroeger alleen wordt het nu aangebracht met een speciale kit die in plaats van dat de stopverf keihard wordt en in de jaren gaat breken en scheuren, blijft dit altijd elastisch.

Je heb vele standaard kleuren kit verkrijgbaar voor deze kitvoegen en het is ook mogelijk om alle Ral kleuren in deze kit te bestellen. ((hier zit wel een minimale afname aan vast)).

Doordat ik mijzelf in dit werk heb gespecialiseerd werk ik voor verschillende opdrachtgevers die deze stalen puien maken en/of renoveren. Voor de één lever en plaats ik het glas en verzorg ik de totale afwerking en voor een ander doe ik alleen het kitwerk.

Zie hieronder een aantal foto's van mijn werkzaamheden als glaszetter/kitter en mocht u vragen of interesse hebben in een mooie afgewerkte stalen kozijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Stalen Kozijn Stalen Kozijn